Artiestenbureau Anniematie

Uiteraard boeken wij ieder gewenste artiest voor u, maar wij denken ook graag mee in het beslissingstraject door originele ideeën en praktische oplossingen aan te dragen!

Door onze expertise, jarenlange ervaring en het grote netwerk zijn wij in staat scherpe tarieven te hanteren en waterdichte contracten op te stellen. Met artiesten, waaronder ook de bekende namen, hebben wij duidelijke afspraken gemaakt, zodat deze bij ons voor hetzelfde honorarium te boeken als rechtstreeks bij de artiest of zaakwaarnemer. Zaken doen met AnnieMatie betekent altijd precies weten waar u financieel aan toe bent!

Het gezicht achter AnnieMatie

Oprichter en eigenaar Ben Lutgens runt, samen met zijn partner Sonny Sinay, het artiestenbureau met veel passie en toewijding. Ben heeft twintig jaar zelf op de planken gestaan en Sonny staat nog elke week als zanger in Dinnershow Pandora op het podium in Studio 21. Beide heren weten als professionals dus precies waarover ze praten en houden rekening met elk detail. Ben houdt de lijnen met zijn artiesten en klanten kort en kan daardoor altijd snel schakelen. Zaken doen met AnnieMatie staat voor zorgeloze zekerheid. Als u zeker van uw zaak wilt zijn, doet u er goed aan vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Sonny Sinay

Sonny Sinay
Eigenaar

"Door het juiste entertainment wordt nog lang en enthousiast nagepraat over uw feest of evenement."

Daarom Anniematie!

  • Entertainment voor jong en oud
  • 20 jaar ervaring en dat merk je
  • Professionele acts

Liever even iemand spreken?
Bel 0495 548876

Ons bedrijfspand waar wij dagelijks met veel plezier werken samen met onze andere bedrijven Schminkspecialist.nl en Make-upspecialist.nl.

Ons bedrijfspand waar wij dagelijks met veel plezier werken samen met onze andere bedrijven Schminkspecialist.nl en Make-upspecialist.nl.

Copyright 2016 AnnieMatie - Algemene voorwaarden - Website door Bonsai media